ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΥΡΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ (INFS) imageΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΥΡΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ (INFS) imageΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΥΡΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ (INFS) image
     Το πρόγραμμα Intensive Neuro Functional Strengthening® (INFS) βασίζεται σε δεδομένα από  τομείς της Νευρολογίας, της Νευροεπιστήμης, της Φυσιολογίας της Άσκησης, της Επιγενετικής και του Μεταβολισμού της Άσκησης .  Είναι ένα εξατομικευμένο κατά περίπτωση πρόγραμμα που διαρκεί 3-4 εβδομάδες, περίπου 3 ώρες την ημέρα. Οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι για αυτό το χρονικό διάστημα και το πρόγραμμα μπορεί να επαναληφθεί 3-4 φορές το χρόνο.
     Το πρόγραμμα ασκήσεων εφαρμόζεται από εκπαιδευμένους πιστοποιημένους θεραπευτές ενώ κατά περίπτωση περιλαμβάνει και την αρωγή των γονέων κηδεμόνων εφόσον αυτοί το επιθυμούν.
     Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά στον πρώτο μήνα από την έναρξη του προγράμματος και βασίζονται πάνω στους στόχους που έχουν συν αποφασιστεί με τους γονείς - κηδεμόνες του παιδιού.
Αφορά άτομα χωρίς μεταβολικά νοσήματα ή νευρομυϊκές προϊούσες νόσους.

     Για περισσότερες πληροφορίες, ραντεβού αξιολόγησης και πιστοποιημένους θεραπευτές απευθυνθείτε στο daidalos.koinsep@gmail.com ή στο τηλ 699 322 9187.